FodBanditter


Med Fodbanditter Er det slut med tæer der stritter...

Fodbanditter fra SpaNews Løser Knyst og fodproblemer og helt uden operation.

Slip af med dine fodproblemer på den holistiske måde. Det virker omgående smertelindrende. Det afbalancerer hele presset på kroppen og løser problemer som knyster og på bare 16 uger. Helt uden nytteløse operationer. Hvilket på den lange bane ikke virker, det er også smertefuldt og lang rehabilitation. Fodbanditter løser enkelt og virker omgående smertelindrende. De forbedre din holdning, andre smerter i kroppen, så som skuldre og knæproblemer. Fodbanditter afhjælper problematikker som Nedsunken Forfod, Hallux Valgus, bedre kendt som udafdrejet storetå knyster, men også revner der ikke heler i hælen. Hæl Spore m.m  Det forbedrer smerter i og på foden. det kunne også være knyster ovenpå tæer, krumme fødder m.m

Varer


Om Fodbanditter -&- Neglebanditter fra SpaNews

Holistisk Smertelindring var udgangspunktet

Det er så mange mennesker der døjer med smerter, lange sygeforløb, stressnedbrud og lang rehabilitering. Det er også en gruppe der ikke har råd til at betale for behandling så de får det bedrer. Derfor skulle vores naturlige smertelindrende hjælpemidler være til at betale. De skulle være så simple at alle kunne få gavn af det og uden det blev gjort forkert. Når man er stresset kan man nemlig ikke huske hvad der præcis blev sagt og for meget info er nu bare nytteløs larm i hovedet på den gruppe af mennesker der ikke kan rumme mere. Så Simpelt blev et nøgleord der går igen i alt hvad vi laver.

Om Vores Berømte Banditter:

Fodbanditter er såre simpelt !! Du skal bare tage den. Det er også vist på et billede. Pyt med en hel bunke info og hvad og hvorfor... Mærk det der sker. SMERTER FORSVINDER SOM DUG FOR SOLEN.

Når vi ikke har ondt vender glæden og lysten til livet automatisk tilbage og så er der plads til at rumme hvad skete der. Men for de fleste er det helt ligegyldigt for smerte er væk og det gør stort indtryk på et langt sygeforløb og derfor er mund til mund sådan de nu hjælper en anden med smerter og helt uden at tømme pengepungen.