Hårfarve Derhjemme - Step By Step

Hårfarve derhjemme - Sådan gør du


SpaNews anbefaler : Altid at der anvendes Hårfarve Blokker 98% ren økologisk Sheasmør i hårgrænsen hele vejen rundt i kanten af Ansigtet | Øre | Nakken Så slipper du for for farvekanter der ikke kan komme af huden. Du kan med stor fordel give dine neglerødder og negleplade en tur også, inden du tager handsker på de er nemlig umulige at få hårfarven af på bagefter. Du slipper også for at huden bliver irriteret af eventuel hårfarve der løber syd på.

Fakta Om Hårfarve: Har du tidligere farvet dit hår og er farven  stadig i dit hår, så kan det ikke lysnes med en hårfarve. Det vil kræve at håret  først afbleges.  Vi understreger  har du Et farvet hår så kan du IKKE farve håret lysere med en hårfarve

Hvad er Skyllefarve: Det er en opfriskning af din hårfarve - Den kan ikke lysne håret - Den vil gradvist gå ud som håret vaskes. En Skyllefarve opfrisker tonen håret har. Den kan også  gøre farven lidt dybere og så given den desuden dit hår en flot glans.  En Skylle farve dækker IKKE grå hår

Hvad er Permanent Hårfarve: Det er en hårfarve der ikke går ud når håret vaskes. Det er en farve du ikke sådan kan fortryde ved eksempelvis at vaske håret en hel masse. Den skal gro ud og klippes af, med mindre håret farves på ny. Nu enten mørkere eller ved en afblegning af håret.

Smart farve og Inddeling af håret: 

  1. Lav en lige skilling fra midt i panden til om i nakken. Nu har du 2 lige store sider.
  2. Lav  så en skilling fra øre til øre (vandret). Nu har du 4 lige store  flader. Man kan også sige du skal lave et


stort plus i din inddeling.(De Lilla streger på tegningen.) 

3. Påfør farven i dit inddelte plus - start med at farve bunden i begge de skillinger du har lavet. Herefter farver

du hele vejen rundt i ansigtet (den grønne cirkel)


4. indel nu håret i skrå inddelinger - brug den anden ende af hårfarve penslen den er skabt til det. (Det er de lyserøde streger)


Når det er gjort har du farvet hele bunden af håret. Tillykke du har nu givet dig selv en Bundfarve af håret og som en frisør gør det.


Ønsker du en fuld HårFarve af dit hår - Så starter du forfra nu er det bare længderne af håret du farver. spar ikke på mængden, af hårfarve du påfører  da det vil kunne ses på det færdige resultat. Lad håret suge alt det, som det kan. Særligt når håret er gråt.

Blandingsforhold og Mængde: Bland Max 25g Hårfarve af gangen så undgår du nemlig unødig spild.

Skyllefarve 1:2 = 25g Hårfarve og 50g Beise   |   Permanent  Hårfarve 1:1.5 = 25g Hårfarve og 37g Beise

Indvirknings tiden:  Skyllefarve 5-20 min  | Permanent Hårfarve 35 min 

Tiden starter først når du har påført al hårfarven på håret.

FiF: Kommer der hårfarve på tøjet - Spray da hårlak på når du opdager det  og vask tøjet helt almindeligt. Så går farven af alligevel.

Anvendes der Lysning: Brug hvide håndklæder og T-shirt da hvid ikke tager skade af lysning, alle andre farver gør og det kan ikke fjernes igen.Hårfarve test - undgå en Allergisk Reaktion

Selv om du får en Hårfarve hvor der er tænkt over indholdet, kan allergi og allergisk reaktion godt opstå. Derfor anbefaler SpaNews Altid du tester dig selv inden du farver håret. Bland en lille mængde farve op påfør det bag dit øre, eller på indersiden af dit håndled. Fjern det igen efter 10min. Vent 24timer har du ingen reaktion, vil du sansynligvis heller ikke reagerer allergisk på farvebehandling med disse farver.

fakta om vores hårfarver:

Du får en hårfarven lægger sig uden på hårstrået, for dig giver det fordel som giver dig en mere ensartet og glansfuld hårfarve. Når farven ligger uden på hårstrået vil det desuden forstærke det enkelte hårstrå og samtidig en farve der også bevarer sin glans. Du slipper også for et farvemættet hår der bare bliver mørkere og mørkere og til sidst nærmest sort i længderne

Lysning af håret

Når du lysner håret må du aldrig anvende varme eller side ude i solen.