Ghassoul Ler | Kaolin | Deadsea Mud

Mineraler skal tilføres kroppen - Modsat vitaminer.

Vores krop består ca af 4% mineraler. Det lyder ikke af meget, men mineralernes betydning for kroppen er alt for undervurderet. De bringer nemlig via vores celler fugt til hudens lag.

Hvilket også er en af de 2 vigtigste ting til en sund og velfungerende hud. Den anden ting er vand. Jeg vil også vove den påstand, at 80% af alle hudproblemer skyldes mangel på begge ingredienserne. Øg der for dit væske indtag og se hvad der sker.

Ser du krøllet ud under øjnene, så kan du være sikker på du ikke bare ser "gammel " ud, nææ du er bare

dehydreret og det kan du let ændre, ved at huske at drikke en masse dejlig vand.


Mudder Masker fra SpaNews er hentet i Jordan - Når mudderet er tørt vaskes det væk med vand.

Mudderet er klar til brug. Tag altid den portion op du skal bruge op og skru låget på - Så udtørrer produktet ikke. Brug ikke samme pensel som du skal bruge på huden.

Sporstofferne i mudderet kræves blandt andet til fornyelsesproces i huden. Det er også den der mindskes som vi ældes. Andre væsentlige elementer i celle funktionen, hvor det hovedsageligt foregår intercellulært. Her bidragene mineralerne med at "udveksle information" og sørger også for overføringen af signaler mellem cellerne. En ret vigtig aktivitet.

Det betyder kort sagt at mineralerne stimulerer cellerne til at forny sig, til at opdele sig så de kan nærme det øverste hudlag - det lag vi kan se med det blotte øje.

Cellerne har nu også en øget vandkapacitet.

Mineraler skal tilføres kroppen - Modsat vitaminer.

Kroppen har brug for mineraler til bla. bearbejdningsprocesser, blodproduktion, hormonaktivering, neurale styrke og langt mere. Huden er i stand til at optage mineralerne fra mudderet og du vil omgående mærke aktiviteten. Den kan være krads på sarte områder som ansigtet, men så ligger du bare et fint lag til at starte med."

Mudderet fra det Døde Hav indeholder 26 væsentlige mineraler, tolv af mineralerne findes ikke i noget andet hav.

Mineraler er unikke og har forskellige egenskaber og kvaliteter. Eksempelvis - at give en følelse af velvære af fremme afslapning efter en stresset dag.

Desuden vil huden blive

 • detoxet
 • Det nærer huden
 • Det øger  blodcirkulationen,
 • Det virker helbredende bla. på reumatiske sygdomme og metaboliske forstyrrelser
 • Desuden er de naturlige mineraler afgørende for den korrekte funktion af kroppen og særligt i huden og de forskellige hudlag.

  Det er også:
 • Ultra Fugtende 
 • Virker  Udglattend
 • Styrker Huden
 • Reducerer irritation og inflammation
    

  Huden er i stand til at optage mineralerne fra mudderet og du vil omgående mærke aktiviteten. Den kan være krads på sarte områder som ansigtet, men så ligger du bare et fint lag til at starte med.
  BRUG ALDRIG METAL I NATURPRODUKTER SOM LER, METALLET ØDELÆGGER DERES EGENSKABER I DET ØJEBLIK DE KOMMER I KONTAKT.
  Brug en bambus spartel, eller træske plastik kan også bruges. brug en silikonepensel til at påføre maskerne så holder de umådelig længe.