Når kroppen gør ondt

Det hele handler om Balance -

Det kan ikke blive i morgen før det har været i dag. Så øv dig i at blive i nuet.

En krop der gør ondt, ved let berøring skal ikke have dybdegående fysiurgisk massage. En Hård og stiv muskel, skal heller ikke. Hvorfor så det. Det er er såre enkelt. Overgreb løser ikke problemerne, det kommer dine skuldre ikke ned baglommen af. Tvært mod. Hvilket er hvorfor vi ikke arbejder på tid hos Organique. Vi arbejder med hele dig. og ondt i skulderen, er ikke bare ondt i skulderen. Din krop hænger meget mere og smartere sammen end vi lige går og tror.


Derfor behandler vi hele dig og sætter god tid af, faktisk hele 2 timer. Men inden vi overhovedet starter lander vi dig på briksen først. Du har måske siddet fast i trafikken og er sent på den, og derfor stresser du nu også over tiden. og derfor skal vi lige lande dig først inden du er klar til at modtage.


Klog muskelmasse - Kontra dum muskelmasse:

En stiv muskel er dum muskelmasse. Hvorfor så lige der. Lad os se på dyre verden. En ko er stiv som et bræt og er ikke i stand til at klø sig selv i rumpen.... Det betyder ikke at det ikke kan klø alligevel... Sammenligner vi koen med en kat, ja så kan en kat sidde helt stille og springe op 2 meter. Den kan hive sig selv op i en klo om du vil. Det er det jeg kalder klog muskelmasse. En muskel skal kunne udvide sig og trække sig sammen hele dagen, uden at blive slap. Men kan muskel facien hinden rundt om musklen ikke Bevæge sig frit. ja så begrænses musklens arbejde i den grad også. Så derfor er vi nødt til at finde ud af hvorfor tingene er så vi kan fjerne årsagen til dine smerter. 


Vi går aldring efter symptomet, men faktisk så søger vi af finde årsagen, og ikke selv smerten. Vi kalder det Power of touch. Du kan læse her hvordan din krop er bygget op. hvis du har lyst til at vide mere.


Skeletmuskulaturen:

Der findes tre overordnede typer af muskler. Hjertemuskulaturen, de glatte muskler og skeletmusklerne. Deres funktioner er forskellige og her kan du se hvad deres opgave er.


Glatte muskler:

De glatte muskler er vigtige bestanddele af de indre organer. De sørger for indre vejtransport og bevægelse. De findes udenom spiserøret, mavesækken, tarmene, urinblæren, blodkarrene, livmoderen og bronkierne. Ved sammentrækninger kan de glatte muskler regulere størrelsen og rørene og bestemme mængden af It eller blod der skal gennem.


Hjertemuskulaturen:

Hjertemuskulaturen er en hul muskel og findes i hjertevæggen. Funktionen er at få hjertet til at trække sig sammen, en sammentrækning kan forekomme spontant, men hjertemuskulaturen styres af det autonome nervesystem og adrenalin.


Skeletmuskler:

Vi har ca. 600 skeletmuskler, disse gør at vi kan ga, stå, etc. Skeletmuskulaturen udgør 80 0/0 af kroppens samlede muskelmasse.Skeletmusklerne hæfter sig til knogler via sener.Skeletmusklerne er ansvarlige for at stabilisere og bevæge skelettet.Det motoriske nervesystem kan ved hjælp af impulser få skeletmusklerne til at trække sig sammen. Nogle af musklerne kan man se på veltrænede mennesker. Skeletmuskulaturen udgør ca. 40 % af kropsvægten. Ved normale, 20 % ved overvægtige og omkring 60 0/0 ved yderst trænede. Musklerne består af 20 % protein, 75 % vand og de resterende 5 0/0 er blandt andet calcium, magnesium, fosfor, natrium, kalium, forskellige enzymer, kulhydrater, fedtstoffer og aminosyre samt de energirige fosfater ATP og ADP. Musklerne er omgivet af en bindevævshinde som danner et grundlag mod de andre muskler der ligger omkring. Det er også denne hinde der giver musklerne sin