Om Huden

fakta om huden

Fakta om Huden:

 Huden er vores største organ, den fylder ca. 2 m2 og vejer cirka 2 kg. Hvis du ikke skifter dit sengetøj i 3 måneder, ja så vil al den hud du kan se ligge i din seng. Ubehagelig tanke ik. Alt du møder på din vej mødes af huden først. Et knus, et vindpust. Man kan også sige at huden er dit aller første forsvar. Sygdom skal ind via huden og jo værre den er desto tættere på organplan er den. Sygdommen skal også ud via huden igen.

    Gåsehud er  dit første forsvar. Huden trækker sig sammen så det bliver svære at komme igennem for patogene faktorer. Gåsehud er din krop der reagerer på et angreb fra  virus og bakterier. Huden trækker sig sammen for at beskytte dig. Vi kender det også fra feber, her er det nu huden gør ondt og er super følsom. Vi kender det fra et kys i øret. Her vil vi gerne bevare følelsen og af samme årsag som tidligere trækker huden sig igen sammen nu for at bevare følelsen af noget der er rart.

Det er super interessant hvad vores krop egentlig kan.


Denne blog er egentlig for at give dig forståelsen af hvorfor det også er vigtig at passe på din hud. Det handler nemlig ikke bare om hudens udseende. Men langt mere det huden gør i sin daglige kamp mod udefra kommende faktorer. En smidig velfugtet hud kan langt lettere kæmpe for dig, hvor en tør og skællet eller bare dehydreret hud, har svære ved det.

 

Huden anses også for at være et åndedrætsorgan. Vores porre åbnes og lukkes. De regulerer temperaturen. Når vi sveder udvider vores porre sig, så vi kan komme af med varmen. Når vi fryser, ja så lukker porrerne sig for at vi kan bevare varmen. I åbne og lukke processerne dagen igennem der fanges snavs.

Derfor vil du optimere din hudpleje rutine ved 2 små ændringer. Brug meget varmt vand når du afrenser dit ansigt om aftenen for at få åbnet og få dagens snavs ud. Om morgenen brug da koldt vand for at lukke for porrerne. Det kolde vand virker også naturlig opstrammende på huden.


"Huden har flere opgaver end bare lige antaget. Den afgifter dig for toksiner, medicinrester og andre affaldsstoffer. Jo bedre hydreret den er desto bedre arbejder den for at bevare din sundhed."

  Det er derfor skal du også fjerne de døde hudceller. Cellerne fornys og dør konstant. Du kan hjælpe til ved at få fjernet de døde hudceller som både snupper dagens hudpleje, som serum og creme. De blokkerer også for det der skal skilles fra.

     Mange vil ofte fraråde dette og mange er  også fagligt blændet.  De arbejder tit med kemiske processer i huden eller receptpligtig medicin. Din peeling skal slet ikke være på det plan. Den behøver ikke engang at indeholde partikler der eksfolierer som salt og sukker, eller andre korn, der vil virke slibende.

     Din peeling kunne være med mineraler som du får ved at anvende ler.

      

      Peel din hud hver 3 dag, over hele kroppen. Det er smart at det er om aftenen. Der påbegynder nemlig en anden process i huden, nemlig genopbygningen. Du vil derfor arbejde med hudens naturlige processer og derfor også optimerer resultatet.

     Når du peeler om morgenen fjerner du også hudens naturlige beskyttelse mod vind og vejr. Du vil derfor lettere blive skoldet, eller udtørret i frostvejr og blæst.

     Naturlig Hudpleje Som Ler | Ghassoul | Kaolin | Grøn Ler

     •     Ler Renser 68% bedre end nogen sæbe
     •     Ler reducerer tørhed i huden med 79%
     •     Ler reducerer afskalning i huden med 41%
     •     Ler forbedrer Elastin i huden med 106%


     Kaolin  |   Ghassoul |  Grøn fransk ler.

     De er helt naturlige og spækket med mineraler og mikromakro elementer. De skal bare blandes med vand. og fakta er at de renser huden langt bedre end nogen sæbe. Du vil opdage at du optager din hudpleje langt bedre end tidligere ved blot at benytte en ler peeling. Har du tilstoppede porre, kan du med stor fordel blande leret med danskvand.


     Forskellige Hudtyper i almindelig tale:

     •        Normal hud
     •        Tør hud
     •        Moden hud
     •        Følsom sensitiv hud
     •        Fedtet hud
     •        Problem hud
     •        Kombineret hud.

      Din hudtype afhænger af arveanlæg, alder og miljøfaktorer og kan også variere fra årstid til årstid. En professionel hudanalyse hos en hudterapeut hjælper til med at definere, hvilken hudtype du har.


     Normal hud

     Om den Normale - Tør hud:

      En normal hud er jævn med porer af normal størrelse og med normal til moderat talg produktion. Normal hud kan nogle gange føles forholdsvis fedtet, især i den såkaldte T-zone (pande, næse og hage), men kan samtidig være ret tør på andre partier - især med alderen, hvor talg produktionen falder og fugten ikke længere opretholdes lige så let i huden som tidligere. Huden er som regel forholdsvis problemfri, men der kan fra tid til anden komme bumser og poremasker. En normal hud er blød, glat og velafbalanceret. Porerne er små og hudtonen jævn med en sund glød.


     En normal hud har brug for:

     •  Fugtgivende produkter
     •  Daglig rengøring
     •  Ugentlige Peelinger
     •  Fugt
     •  Hudpleje produkter som også beskytter mod ydre påvirkninger som sol, vejr, vind og tørt indeklima. Derfor skal du aldrig gør det samme hver dag.


     Sart - Sensitiv Hud

     Sart og Sensitiv Hud


     Måske føles den Allergisk. En Sart følsom hud kan ofte føles for lille, som om huden er krympet og er for stram og lang fra smidig som den burde. Det kan du løse helt enkelt. Det din hud nemlig fortæller dig er at den mangler mineraler så den fra bragt fugt rundt i hudlagene.


     Kaolin Hvid ler, vil du her få stor glæde af.  Du skal bare blande den med koldt vand og lav blandingen tynd, så den bliver mere som en fin maske der tørre lyn hurtig. vask af med vand.

     Kaolin vil både berolige huden og give dig de mineraler din hud hårdt har brug for.

     Kaolin er også helt fantastisk hvis du er blevet solskoldet, den fjerner omgående den sviende fornemmelse og reparerer.


     En sart hud har en struktur der er jævn med porer af lille til normal størrelse og  lav talg produktion. Når huden er sart og sensitiv vil huden reagerer let på alt. både indre og ydre påvirkninger. Følsom hud er ofte karakteriseret af en tendens til rødme, blussen og tørhed.


     Brug derfor en let optaglig serum inden din dagcreme. Vi anbefaler dig her Gedemælk og litchi fordi den er proteinholdig og vil virke beskyttende på en stam hud, den vil desuden øge fleksibiliteten i huden markant og det opdager du med det samme, da du nu kan smile og grine uden at det gør ondt.

     Da huden genopbygger sig selv om aftenen og natten igennem, vil du drage stor  fordel af samme serie men nu Milky Mask som ligger en usynlig hinde og fugter i dybden. En fed creme der ikke fedter, men optages af huden.


     Du vil også kunne drage fordel af Lockwater ampuller, som er baseret på sneglesekret. Den binder fugten i de dybe lag og vil sørge for din hud ikke udtørres.     Kombineret Hud

     Kombineret hud

     En blandet hud  har tildens til at glinse i løbet af dagen. Den kan virke fedtet i områder af ansigtet. Hudens porer har tildens til at syne store. Det huden overproducerer er sebum, hudens naturlige fedtstof. Huden overproducerer fordi den prøver at kompencere for det den mangler, her er nøgleordet fugt.  Første skridt på vejen her er at øge dit væske indtag i form af vand.

     Huden fedter ofte i  T-zonen (pande, næse og hage) Men er ofte tør på kinderne.

     Det er  nødvendigt  for en kombineret hud at balancere Talg og Sebum produktionen. Din hud har brug for store mængder fugt. Du skal særlig være opmærksom på dit indtag af vand og øg endelig mængden. Jo mere du drikker, desto hurtigere vil din hud normalisere sig. En blandet hud er kombinationen mellem uren, glinsende og tør hud. En kombineret hud er ofte også mineral fattig. Det er nemlig mineralernes opgave at cellerne kan bringe fugt i dine hudlag og derfor kommer det næste råd.


     Brug naturlig produkter som ler. Ghassoul, Kaolin eller Fransk Grøn ler. Brug dem som peeling 3 gange om ugen og gerne over hele kroppen.

      

     En blandet hud har også brug for:

      

     Fugt i store mængder. Vi anbefaler dig at fokusere på rene produkter fra naturens skatkammer. Hudpleje der er lavet af plantematerialer.

      

     Lockwater vil normaliserer talg produktionen og den evner at binde fugt i de dybe lag. Den arbejder fantastisk sammen med Hyaluronsyrer, som er maximalt fugt. Brug det som serum til din hud. Du kan få det her.

      

     du kan også  det i ampuller uden skinroller. Fordelen ved skinroller er at det vil mindske dine porre og fjerne ar.

      

     Rens huden i rene produkter der er baseret på glycerin. Glycerin er særdeles fugtgivende og ofte det naturlige sæber er lavet af.

      

     Sørg for at dine produkter optages af huden og ikke ligger som et lag på huden. Det vil nemlig virke som svamp og fanger alt det du ikke vil have i huden, eksempelvis bilos forurening m.m. Det er det sidste nogen hud har brug for.

      

     Ved betændelsestilstande som Akne er det samme gældende men der skal nu særlig pleje til der også er betændelsesdæmpende. Her anbefaler vi Aleppo sæbe 12-15% til daglig rens. Det vil reducerer betændelse med optil 20% den første uge hvis du bruger den morgen og aften. Din hud vil elske dig for at tilføre den C-vitamin. Røde peberfrugter  indeholder store mængder af c-vitamin. det er højmolekylært. Tilfør ren Ascorbinsyre serum også det er nemlig lavmolekylært og sammen vil de tage livet af dine urenheder og mindske dine ar og afhjælpe din akne.

      

     Brug en creme der giver dig fugt og beskyttelse fra protein. MilkyMask  Eller Milky Serum vil give dig lindring når huden er øm.

      

      " uanset problemet i huden skal du peele din hud 3 gange om ugen."

      

     Har du:

     Kombineret hud | Fedtet Hud  Akne problemer  Hormonelle Udbrud eller Betændelse

      anbefaler vi dig  at du laver masker og peeling med Grøn Ler

      

     Tør Hud Skællet Eksem Plaget Hud

     Meget Tør hud  Eksem Plaget Hud

     Tør hud er kendetegnet af små porer og lav talg produktion. Den tørre hud kan stramme og klø. En Tør hud kan fedte i T-Zonen, eller bare i panden. En tør hud kan syntes rød og sart og den er tit fejlvurderet.

      

     Eksem Psoriasis Kløe Udslet Knopper m.m  hænger ofte sammen med din fordøjelse og dit toiletbesvær. Faktisk er det sådan at huden afspejler dine følelser, der huses af dine lunger, hvorfor astma bronkitis og konstante forkølelser også er forbundet her til. Det er der nok  ikke nogen der har fortalt dig før, og det lyder sikker meget mærkeligt i dine øre også. Så dette er også Sagt med de Holistiske briller på og med viden begravet i Traditionel Kinesisk Medicin, Egentligt så handler det om at få genoprettet balancen der faktisk har rødder på din far side, uden at kende ham  og ej helle dømme ham, så er han en mand der holder følelserne for sig selv. Du vil ofte se / høre ham omtale det at græde eller vise sårbarhed som en svaghed og han glemmer garanteret ikke ting fra fortid, og minder dig sikkert også ofte herom. Det har han nemlig fået banket ind med 7" søm selv. BASTA


     Første fif er derfor tilgiv idioterne, du behøver ikke fortælle dem det og det er ikke for deres skyld heller. Det er udelukkende for din. Der er ingen grund til at straffe dig selv om og om igen ved at minde dig selv om det. Nag skader kun en og det er den der bærer på det.


     I kroppen er det tyktarmen der har opgaven " at få sorteret det ubrugelige fra"  Det sker som ofte i mellem 07- 09  om morgenen, hvor du nu sidder på toilettet. Hvis du i stedet for at skynde dig eller vente til det absolut ikke kan udskydes længere. Så sæt ned og gør det tyktarmen gør, sorter lortet fra, godt og grundt rejs dig vask hænder og træk ud og det er powerfull manifestation, både mentalt og det vil også gøre dig godt fysisk.


     Elsk dig selv for at det du har været igennem og for det du nu skal. Træk vejret lige så dybt som du vil hele. Så vil det at vågne i mellem 03-05 også holde op. Men vid at når nu du er vågen, så er det dine lunger der fortæller dig at lige nu er luften renest,  så stå op og gå uden for og træk vejret. Så skal du bare se hvor hurtig du er på rette vej.


     En tør skællet hud arbejder på højtryk og det kan du afhjælpe ret simpelt. Det første step handler om at fjerne de døde hudceller, der ligger som flager. De blokerer nemlig for både detox funktionen huden har, de døde hudceller besværlig gøre det at huden skal kunne regulerer temperaturen i kroppen, når dine porre åbne og lukker for at komme af med eller holde varmen.


     Brug ikke noget med korn der kradser til at starte med brug Ler, gerne Ghassoul og tilsæt Æteriske olier efter eget ønske om duft. De vil afhjælpe flere faktorer:

     • de virker antiinflammatoriske,
     • de letter helingsprocessen
     • de virker aromatisk på sindet
     • de er bakterie dræbende
     • de arbejder særdeles godt sammen med Ghassoul ler.

     Efter en periode med ler kan du nu begynde at anvende Sugarpeeling. Her anbefaler vi Milky som er skabt til eksemplaget hud, og her slår du to fluer med et smæk, nemlig det step hvor bodylotion skal på efterfølgende efter en tid vil blive overflødigt.


     Brug Aleppo sæbe hvis din psoriasis sidder i ansigtet, i hovedbunden, albuebukket eller bare er plamagevis hist og pist.

     Øg dit vand indtag, markant, sørg for at du drikker 2-3L ren vand dagligt udover hvad du eller måtte indtage. faktisk kan 80% af hudproblemer løses på denne måde.     Akne Teenage Hud Hormonelle udbrud

     Akne De Hormonelle Udbrud Rammer Især Unge Mennesker

     Forandringer af huden kan være:

     • hudorme
     • røde ømme knopper eller med puds i som bumser
     • cyster
     • Bylder
     • Det ligger i huden i ansigtet og opadtil på bryst og ryg

     Alle former for akne kan behandles effektivt

     Behandlingen kan forbedre livskvaliteten, og er med til at forebygge, at der kommer ar

     Akne | Bumser er betændelse i talgkirtler og hårsække i ansigt og på øverste del af overkroppen.

      

     Hudorme - Komedoner

     Er en ophobning af talg i talgkirtlerne, hører med til hudsygdommen akne. De ses enten som små hvide hævelser. De hedder  lukkede komedoner er Komedoner åbne vil de ses som mørke små prikker. Når hudormene bliver betændte, bliver de til ømme, røde knuder. De kan udvikle sig til små bumser, der er fyldt med pus. De største kan efterlade ar.

      Man kan inddele akne efter sværhedsgrad:

     • Mild akne: Overfladisk akne præget af hudorme
     • Moderat akne: Akne præget af røde og ømme knopper/bumser/små knuder
     • Svær akne: Akne præget af større knuder eller bylder. De kan efterlade skæmmende ar

     Hårsækkene er knyttet til talgkirtler. Når hårsækkene bliver påvirket af mandlige kønshormoner, udskiller de mere talg. Ved udmundingen af hårsækken bliver der dannet en fortykkelse af huden, og hårsækken kan stoppe til.

     Hårsækken udvider sig så, og talg og afstødte celler hober sig op i hårsækken.


     Bakterien Propionebacterium acnes findes normalt på huden og i hårsækkene.

     Bakterien kan nedbryde talg, og herved bliver der frigivet en række stoffer, som fører til lokal irritation og betændelse.

     Personer med akne har ikke højere niveau af mandlige kønshormoner i kroppen end normalt. Udvikling af akne skyldes til dels en arvelig betinget øget følsomhed for kroppens egne mandlige kønshormoner.

     Nogle lægemidler kan udløse akne, blandt andet hormoner og dopingmidler, der opbygger muskler. Mekanisk irritation af huden samt kosmetik og fede cremer kan også medvirke til at fremkalde eller forværre akne.

     Akne skal behandles, hvis sygdommen påvirker livskvaliteten i negativ retning eller det medfører dybe ar


     Couperose -en kronisk betændelse i huden

     Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet

     Sygdommen starter med rødme midt i ansigtet, og en følelse af stikken og prikken i huden. Huden på kinder, i panden og på næsen bliver lidt fortykket med små udvidede blodkar. Knopper og bumser er en del af sygdommen, men der er ikke hudorme som ved Akne.

     Hudforandringerne forværres af:

     • sollys
     • stærkt krydret mad
     • alkohol


     3-5 % af befolkningen får Rosacea.

     Rosacea opstår typisk i 30-50-årsalderen.

     Kvinder får det noget oftere end mænd. 

     Symptomer:

     • Huden i panden, over næse og kinder bliver rød og hævet
     • Man kan se små udvidede blodkar
     • Efterhånden kan der opstå bumser

     Forværrende faktorer:

     • Sollys
     • Varm mad og drikke
     • Stærkt krydderi
     • Alkohol 

     Behandling med creme og tilpasset hudpleje der er reguleres efter behovet huden har er effektiv og virke godt hos de fleste. Det gode er at sygdommen brænder ud hos de fleste efter nogle år, men efterlader rødme og udvidede blodkar. Hvis man ikke sørger for huden er godt hydreret springer kapillærerne hurtigere. Men de kan også mindskes, hvis du får hjælp hos en hudterapeut.


     Hydtyper og deres forskellige behov

     Om Huden

     fakta om huden

      Huden er vores største organ, den fylder ca. 2 m2 og vejer cirka 2 kg. Hvis du ikke skifter dit sengetøj i 3 måneder, ja så vil al den hud du kan se ligge i din seng. Ubehagelig tanke ik. Alt du møder på din vej mødes af huden først. Et knus, et vindpust. Man kan også sige at huden er dit aller første forsvar. Sygdom skal ind via huden og jo værre den er desto tættere på organplan er den. Sygdommen skal også ud via huden igen.

     Gåsehud er  dit første forsvar. Huden trækker sig sammen så det bliver svære at komme igennem for patogene faktorer. Gåsehud er din krop der reagerer på et angreb fra  virus og bakterier. Huden trækker sig sammen for at beskytte dig. Vi kender det også fra feber, her er det nu huden gør ondt og er super følsom. Vi kender det fra et kys i øret. Her vil vi gerne bevare følelsen og af samme årsag som tidligere trækker huden sig igen sammen nu for at bevare følelsen af noget der er rart.

     Det er super interessant hvad vores krop egentlig kan.


     Denne blog er egentlig for at give dig forståelsen af hvorfor det også er vigtig at passe på din hud. Det handler nemlig ikke bare om hudens udseende. Men langt mere det huden gør i sin daglige kamp mod udefra kommende faktorer. En smidig velfugtet hud kan langt lettere kæmpe for dig, hvor en tør og skællet eller bare dehydreret hud, har svære ved det.

      

     Huden anses også for at være et åndedrætsorgan. Vores porre åbnes og lukkes. De regulerer temperaturen. Når vi sveder udvider vores porre sig, så vi kan komme af med varmen. Når vi fryser, ja så lukker porrerne sig for at vi kan bevare varmen. I åbne og lukke processerne dagen igennem der fanges snavs.

     Derfor vil du optimere din hudpleje rutine ved 2 små ændringer. Brug meget varmt vand når du afrenser dit ansigt om aftenen for at få åbnet og få dagens snavs ud. Om morgenen brug da koldt vand for at lukke for porrerne. Det kolde vand virker også naturlig opstrammende på huden.


     "Huden har flere opgaver end bare lige antaget. Den afgifter dig for toksiner, medicinrester og andre affaldsstoffer. Jo bedre hydreret den er desto bedre arbejder den for at bevare din sundhed."

     Det er derfor skal du også fjerne de døde hudceller. Cellerne fornys og dør konstant. Du kan hjælpe til ved at få fjernet de døde hudceller som både snupper dagens hudpleje, som serum og creme. De blokkerer også for det der skal skilles fra.

     Mange vil ofte fraråde dette og mange er  også fagligt blændet.  De arbejder tit med kemiske processer i huden eller receptpligtig medicin. Din peeling skal slet ikke være på det plan. Den behøver ikke engang at indeholde partikler der eksfolierer som salt og sukker, eller andre korn, der vil virke slibende.

     Din peeling kunne være med mineraler som du får ved at anvende ler.

      

      Peel din hud hver 3 dag, over hele kroppen. Det er smart at det er om aftenen. Der påbegynder nemlig en anden process i huden, nemlig genopbygningen. Du vil derfor arbejde med hudens naturlige processer og derfor også optimerer resultatet.

     Når du peeler om morgenen fjerner du også hudens naturlige beskyttelse mod vind og vejr. Du vil derfor lettere blive skoldet, eller udtørret i frostvejr og blæst.

     Naturlig Hudpleje Som Ler | Ghassoul | Kaolin | Grøn Ler

     •     Ler Renser 68% bedre end nogen sæbe
     •     Ler reducerer tørhed i huden med 79%
     •     Ler reducerer afskalning i huden med 41%
     •     Ler forbedrer Elastin i huden med 106%


     Kaolin  |   Ghassoul |  Grøn fransk ler.

     De er helt naturlige og spækket med mineraler og mikromakro elementer. De skal bare blandes med vand. og fakta er at de renser huden langt bedre end nogen sæbe. Du vil opdage at du optager din hudpleje langt bedre end tidligere ved blot at benytte en ler peeling. Har du tilstoppede porre, kan du med stor fordel blande leret med danskvand.


     Forskellige Hudtyper i almindelig tale:

     •        Normal hud
     •        Tør hud
     •        Moden hud
     •        Følsom sensitiv hud
     •        Fedtet hud
     •        Problem hud
     •        Kombineret hud.

      Din hudtype afhænger af arveanlæg, alder og miljøfaktorer og kan også variere fra årstid til årstid. En professionel hudanalyse hos en hudterapeut hjælper til med at definere, hvilken hudtype du har.


     Normal hud

     Om den Normale - Tør hud:

      En normal hud er jævn med porer af normal størrelse og med normal til moderat talg produktion. Normal hud kan nogle gange føles forholdsvis fedtet, især i den såkaldte T-zone (pande, næse og hage), men kan samtidig være ret tør på andre partier - især med alderen, hvor talg produktionen falder og fugten ikke længere opretholdes lige så let i huden som tidligere. Huden er som regel forholdsvis problemfri, men der kan fra tid til anden komme bumser og poremasker. En normal hud er blød, glat og velafbalanceret. Porerne er små og hudtonen jævn med en sund glød.


     En normal hud har brug for:

     •  Fugtgivende produkter
     •  Daglig rengøring
     •  Ugentlige Peelinger
     •  Fugt
     •  Hudpleje produkter som også beskytter mod ydre påvirkninger som sol, vejr, vind og tørt indeklima. Derfor skal du aldrig gør det samme hver dag.


     Sart - Sensitiv Hud

     Sart og Sensitiv Hud


     Måske føles den Allergisk. En Sart følsom hud kan ofte føles for lille, som om huden er krympet og er for stram og lang fra smidig som den burde. Det kan du løse helt enkelt. Det din hud nemlig fortæller dig er at den mangler mineraler så den fra bragt fugt rundt i hudlagene.


     Kaolin Hvid ler, vil du her få stor glæde af.  Du skal bare blande den med koldt vand og lav blandingen tynd, så den bliver mere som en fin maske der tørre lyn hurtig. vask af med vand.

     Kaolin vil både berolige huden og give dig de mineraler din hud hårdt har brug for.

     Kaolin er også helt fantastisk hvis du er blevet solskoldet, den fjerner omgående den sviende fornemmelse og reparerer.


     En sart hud har en struktur der er jævn med porer af lille til normal størrelse og  lav talg produktion. Når huden er sart og sensitiv vil huden reagerer let på alt. både indre og ydre påvirkninger. Følsom hud er ofte karakteriseret af en tendens til rødme, blussen og tørhed.


     Brug derfor en let optagelig serum inden din dagcreme. Vi anbefaler dig her Gedemælk og litchi fordi den er proteinholdig og vil virke beskyttende på en stam hud, den vil desuden øge fleksibiliteten i huden markant og det opdager du med det samme, da du nu kan smile og grine uden at det gør ondt.

     Da huden genopbygger sig selv om aftenen og natten igennem, vil du drage stor  fordel af samme serie men nu Milky Mask som ligger en usynlig hinde og fugter i dybden. En fed creme der ikke fedter, men optages af huden.


     Du vil også kunne drage fordel af Lockwater ampuller, som er baseret på sneglesekret. Den binder fugten i de dybe lag og vil sørge for din hud ikke udtørres.     Kombineret Hud

     Kombineret hud

     En blandet hud  har tildens til at glinse i løbet af dagen. Den kan virke fedtet i områder af ansigtet. Hudens porer har tildens til at syne store. Det huden overproducerer er sebum, hudens naturlige fedtstof. Huden overproducerer fordi den prøver at kompencere for det den mangler, her er nøgleordet fugt.  Første skridt på vejen her er at øge dit væske indtag i form af vand.

     Huden fedter ofte i  T-zonen (pande, næse og hage) Men er ofte tør på kinderne.

     Det er  nødvendigt  for en kombineret hud at balancere Talg og Sebum produktionen. Din hud har brug for store mængder fugt. Du skal særlig være opmærksom på dit indtag af vand og øg endelig mængden. Jo mere du drikker, desto hurtigere vil din hud normalisere sig. En blandet hud er kombinationen mellem uren, glinsende og tør hud. En kombineret hud er ofte også mineral fattig. Det er nemlig mineralernes opgave at cellerne kan bringe fugt i dine hudlag og derfor kommer det næste råd.


     Brug naturlig produkter som ler. Ghassoul, Kaolin eller Fransk Grøn ler. Brug dem som peeling 3 gange om ugen og gerne over hele kroppen.

      

     En blandet hud har også brug for:

      

     Fugt i store mængder. Vi anbefaler dig at fokusere på rene produkter fra naturens skatkammer. Hudpleje der er lavet af plantematerialer.

      

     Lockwater vil normaliserer talg produktionen og den evner at binde fugt i de dybe lag. Den arbejder fantastisk sammen med Hyaluronsyrer, som er maximalt fugt. Brug det som serum til din hud. Du kan få det her.

      du kan også  det i ampuller uden skinroller. Fordelen ved skinroller er at det vil mindske dine porre og fjerne ar.

      Rens huden i rene produkter der er baseret på glycerin. Glycerin er særdeles fugtgivende og ofte det naturlige sæber er lavet af.

      Sørg for at dine produkter optages af huden og ikke ligger som et lag på huden. Det vil nemlig virke som svamp og fanger alt det du ikke vil have i huden, eksempelvis bilos forurening m.m. Det er det sidste nogen hud har brug for.

      Ved betændelsestilstande som Akne er det samme gældende men der skal nu særlig pleje til der også er betændelsesdæmpende. Her anbefaler vi Aleppo sæbe 12-15% til daglig rens. Det vil reducerer betændelse med optil 20% den første uge hvis du bruger den morgen og aften. Din hud vil elske dig for at tilføre den C-vitamin. Røde peberfrugter  indeholder store mængder af c-vitamin. det er højmolekylært. Tilfør ren Ascorbinsyre serum også det er nemlig lavmolekylært og sammen vil de tage livet af dine urenheder og mindske dine ar og afhjælpe din akne.

      

     Brug en creme der giver dig fugt og beskyttelse fra protein. MilkyMask  Eller Milky Serum vil give dig lindring når huden er øm.

       " uanset problemet i huden skal du peele din hud 3 gange om ugen."

      Har du:

     Kombineret hud | Fedtet Hud  Akne problemer  Hormonelle Udbrud eller Betændelse

      anbefaler vi dig  at du laver masker og peeling med Grøn Ler

      

     Tør Hud Skællet Eksem Plaget Hud

     Meget Tør hud  Eksem Plaget Hud

     Tør hud er kendetegnet af små porer og lav talg produktion. Den tørre hud kan stramme og klø. En Tør hud kan fedte i T-Zonen, eller bare i panden. En tør hud kan syntes rød og sart og den er tit fejlvurderet.

      

     Eksem Psoriasis Kløe Udslet Knopper m.m  hænger ofte sammen med din fordøjelse og dit toiletbesvær. Faktisk er det sådan at huden afspejler dine følelser, der huses af dine lunger, hvorfor astma bronkitis og konstante forkølelser også er forbundet her til. Det er der nok  ikke nogen der har fortalt dig før, og det lyder sikker meget mærkeligt i dine øre også. Så dette er også Sagt med de Holistiske briller på og med viden begravet i Traditionel Kinesisk Medicin, Egentligt så handler det om at få genoprettet balancen der faktisk har rødder på din far side, uden at kende ham  og ej helle dømme ham, så er han en mand der holder følelserne for sig selv. Du vil ofte se / høre ham omtale det at græde eller vise sårbarhed som en svaghed og han glemmer garanteret ikke ting fra fortid, og minder dig sikkert også ofte herom. Det har han nemlig fået banket ind med 7" søm selv. BASTA


     Første fif er derfor tilgiv idioterne, du behøver ikke fortælle dem det og det er ikke for deres skyld heller. Det er udelukkende for din. Der er ingen grund til at straffe dig selv om og om igen ved at minde dig selv om det. Nag skader kun en og det er den der bærer på det.


     I kroppen er det tyktarmen der har opgaven " at få sorteret det ubrugelige fra"  Det sker som ofte i mellem 07- 09  om morgenen, hvor du nu sidder på toilettet. Hvis du i stedet for at skynde dig eller vente til det absolut ikke kan udskydes længere. Så sæt ned og gør det tyktarmen gør, sorter lortet fra, godt og grundt rejs dig vask hænder og træk ud og det er powerfull manifestation, både mentalt og det vil også gøre dig godt fysisk.


     Elsk dig selv for at det du har været igennem og for det du nu skal. Træk vejret lige så dybt som du vil hele. Så vil det at vågne i mellem 03-05 også holde op. Men vid at når nu du er vågen, så er det dine lunger der fortæller dig at lige nu er luften renest,  så stå op og gå uden for og træk vejret. Så skal du bare se hvor hurtig du er på rette vej.


     En tør skællet hud arbejder på højtryk og det kan du afhjælpe ret simpelt. Det første step handler om at fjerne de døde hudceller, der ligger som flager. De blokerer nemlig for både detox funktionen huden har, de døde hudceller besværlig gøre det at huden skal kunne regulerer temperaturen i kroppen, når dine porre åbne og lukker for at komme af med eller holde varmen.


     Brug ikke noget med korn der kradser til at starte med brug Ler, gerne Ghassoul og tilsæt Æteriske olier efter eget ønske om duft. De vil afhjælpe flere faktorer:

     • de virker antiinflammatoriske,
     • de letter helingsprocessen
     • de virker aromatisk på sindet
     • de er bakterie dræbende
     • de arbejder særdeles godt sammen med Ghassoul ler.

     Efter en periode med ler kan du nu begynde at anvende Sugarpeeling. Her anbefaler vi Milky som er skabt til eksemplaget hud, og her slår du to fluer med et smæk, nemlig det step hvor bodylotion skal på efterfølgende efter en tid vil blive overflødigt.


     Brug Aleppo sæbe hvis din psoriasis sidder i ansigtet, i hovedbunden, albuebukket eller bare er plamagevis hist og pist.

     Øg dit vand indtag, markant, sørg for at du drikker 2-3L ren vand dagligt udover hvad du eller måtte indtage. faktisk kan 80% af hudproblemer løses på denne måde.     Akne Teenage Hud Hormonelle udbrud     Akne De Hormonelle Udbrud Rammer Især Unge Mennesker

     Forandringer af huden kan være:

     • hudorme
     • røde ømme knopper eller med puds i som bumser
     • cyster
     • Bylder
     • Det ligger i huden i ansigtet og opadtil på bryst og ryg

     Alle former for akne kan behandles effektivt

     Behandlingen kan forbedre livskvaliteten, og er med til at forebygge, at der kommer ar

     Akne | Bumser er betændelse i talgkirtler og hårsække i ansigt og på øverste del af overkroppen.

      

     Hudorme - Komedoner

     Er en ophobning af talg i talgkirtlerne, hører med til hudsygdommen akne. De ses enten som små hvide hævelser. De hedder  lukkede komedoner er Komedoner åbne vil de ses som mørke små prikker. Når hudormene bliver betændte, bliver de til ømme, røde knuder. De kan udvikle sig til små bumser, der er fyldt med pus. De største kan efterlade ar.

      Man kan inddele akne efter sværhedsgrad:

     • Mild akne: Overfladisk akne præget af hudorme
     • Moderat akne: Akne præget af røde og ømme knopper/bumser/små knuder
     • Svær akne: Akne præget af større knuder eller bylder. De kan efterlade skæmmende ar

     Hårsækkene er knyttet til talgkirtler. Når hårsækkene bliver påvirket af mandlige kønshormoner, udskiller de mere talg. Ved udmundingen af hårsækken bliver der dannet en fortykkelse af huden, og hårsækken kan stoppe til.

     Hårsækken udvider sig så, og talg og afstødte celler hober sig op i hårsækken.


     Bakterien Propionebacterium acnes findes normalt på huden og i hårsækkene.

     Bakterien kan nedbryde talg, og herved bliver der frigivet en række stoffer, som fører til lokal irritation og betændelse.

     Personer med akne har ikke højere niveau af mandlige kønshormoner i kroppen end normalt. Udvikling af akne skyldes til dels en arvelig betinget øget følsomhed for kroppens egne mandlige kønshormoner.

     Nogle lægemidler kan udløse akne, blandt andet hormoner og dopingmidler, der opbygger muskler. Mekanisk irritation af huden samt kosmetik og fede cremer kan også medvirke til at fremkalde eller forværre akne.

     Akne skal behandles, hvis sygdommen påvirker livskvaliteten i negativ retning eller det medfører dybe ar


     Couperose -en kronisk betændelse i huden

     Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet

     Sygdommen starter med rødme midt i ansigtet, og en følelse af stikken og prikken i huden. Huden på kinder, i panden og på næsen bliver lidt fortykket med små udvidede blodkar. Knopper og bumser er en del af sygdommen, men der er ikke hudorme som ved Akne.

     Hudforandringerne forværres af:

     • sollys
     • stærkt krydret mad
     • alkohol


     3-5 % af befolkningen får Rosacea.

     Rosacea opstår typisk i 30-50-årsalderen.

     Kvinder får det noget oftere end mænd. 

     Symptomer:

     • Huden i panden, over næse og kinder bliver rød og hævet
     • Man kan se små udvidede blodkar
     • Efterhånden kan der opstå bumser

     Forværrende faktorer:

     • Sollys
     • Varm mad og drikke
     • Stærkt krydderi
     • Alkohol 

     Behandling med creme og tilpasset hudpleje der er reguleres efter behovet huden har er effektiv og virke godt hos de fleste. Det gode er at sygdommen brænder ud hos de fleste efter nogle år, men efterlader rødme og udvidede blodkar. Hvis man ikke sørger for huden er godt hydreret springer kapillærerne hurtigere. Men de kan også mindskes, hvis du får hjælp hos en hudterapeut.