Agat-botswanna-fred-i-ægteskanet

Agat Botswanna

30
Varenummer: agat-botswanna

Om Agat Botswanna:

Sten & Krystaller fra SpaNews

Agat Botswana stenen fra Afrika, som er  særlig god til manglende selvværd. I Afrika forærer familie og naboer en Botswana-agat til stridende ægtefæller som et tavst påbud om at holde fred.

Den er uigennemsigtig og findes i mange forskellige blandede farver. Den kan virke befordrende for din selvrespekt, beslutsomhed og følelse af selvværd.

Den har en fysisk energi, som påvirker din forbindelse til jorden. Stenens cirkelrunde mønster virker tiltrækkende på de ting og ubalancer der trænger til at blive samlet op.

Ligesom Blondeagaten og Rhodocrosit fortæller ringmønstret om den konstante og uhindrede energi der strømmer konstant, og det er en sten der kan opløse diverse blokeringerne.

Det er en god støtte, hvis du er på slankekur og diæt, idet den påvirker bugspytkirtlen og appetitten.

Agat Botswana Chakra: Rod, hjerte

Evig kærlighed. Giver energi til auraen og fremmer evig kærlighed. Øger kreativiteten og hjælper med at forløse de følelsesmæssige blokeringer, der har været undertrykte. Den tillader også at se fremad for en løsning, frem for at dvæle ved problemet.

Fysisk: Påvirker bugspytkirtlen og er derfor god i forbindelse med en slankekur, samt mod forgiftninger. Gavnlig for hormonbalancen og stofskiftet.

Sten og Krystaller, både rå og Poleret. Lykkesten og Stjernetegnsten. Find din lykkesten i farum eller online i Shoppen. Du kan også bare læse om sten og deres betydning. 

Om Sten og Krystaller - Powerful Energi Terapi:

Mineraler – krystalle er også der der udgør vores planet jorden.

Som menneske kræver din biologiske forbindelse til jorden,

  • luft
  • vand
  • mineraler

Bare for at overleve...

Hver enkelt krystal overfører energi via svinger som naturligvis er målbart via deres forskellige sammensætning af atomer, molekyler eller ioner der alle er ordnet i et gentagende mønster i alle rumlige dimensioner og har derfor i mange år været brugt til healing.