agat-dendrit

Agat Dendrit

På et kort som en lykkesten

3.995,00 DKK
Varenummer: lykkesten

Om Agat Dendrit:

Mineral:  En agat med grenede eller bregnelignende aftegninger, der kaldes dendritter (af græsk for træ).

Psykisk:  Giver dig ro og hjælper dig med at bevare overblikket i situationer, hvor der er  kaos og forvirring.

Agat Dendrit aktiverer kroppens evne til at heale sig selv, og sætter dig i forbindelse med dit indre selv og bringer lyset og ny energi ind i det liv.

Stenens budskab:er lær dig selv at kende.

En anden anskuelse omkring stenens udseende, som  kan varierer i farven og ofte være mere grumset blå  og spættet end som de på billedet.Så afspejler stenen faktisk hvad du syntes om dig selv. Synes du stenen er grim, ja så er faktisk dig selv du ikke syntes om. Det er skal du tænke grundigt over, for der findes jo kun en dig, det alene gør dig unik. Elsk dig selv og det du gennemgår, det afspejler nemlig det andre ser i dig.

som de fleste agater hjælper steben også med selvtillid, styrke og udholdenhed, hvilket de fleste sikkert får brug for, når de skal til at lære sig selv at kende. Jo mere du kender dig selv, jo mere selvtillid får du også.

Den øger og stimulerer forplantningsorganerne, under svækket forhold til hals og hjerne. God imod spændinger i skuldre og arme og imod depression. Det er også en sten der forstærker energier omkring død og genfødsel

   

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0 g.
Priser er inkl. moms

Om Sten og Krystaller - Powerful Energi Terapi:

Mineraler – krystalle er også der der udgør vores planet jorden.

Som menneske kræver din biologiske forbindelse til jorden,

  • luft
  • vand
  • mineraler

Bare for at overleve...

Hver enkelt krystal overfører energi via svinger som naturligvis er målbart via deres forskellige sammensætning af atomer, molekyler eller ioner der alle er ordnet i et gentagende mønster i alle rumlige dimensioner og har derfor i mange år været brugt til healing.