deadsea fodsalt
deadsea fodsalt
deadsea fodsalt
deadsea fodsalt -fodbádesal-saltbad
deadsea fodsalt

Badesalt Deadsea Fodbad

Lavendel

29,95 DKK

Badesalt Deadsea Fodbad

1 pose er nok til 2 fodbade eller 1 karbad


Sådan gør du: Kog en kande vand - tilsæt saltet med det samme det tager nemlig lidt tid at opløse." kun saltet." Nyd så aromaen. Når vandet har den rette temperatur, sætter du fødderne i vandet, nyd varmen lidt og tilsæt så badepulveret Saltet er fra Det Døde Hav, fuld af mineraler og sporstoffer der gavner hele kroppen, faktisk indeholder saltet 11 mineraler og 18 enzymer der kun findes i Det Døde Hav.

Aldrig har du haft så bløde fødder før og brug gerne en svamp til benene så de også får glæde af dit nye Homespa Fodbad. Detox dine fødder og få samtid den blødeste hud du overhovedet kan forestille dig. Appelsin og Chilli øger cirkulationen og varmen i hele kroppen.

Appelsin & Chilli Varme Fodbade gavner hele kroppen.

Prøv Dagens Fodbad, Badesalt Appelsin & Chilli


Duft
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Mineralernes Opgave i kroppen.

Vores krop består ca af 4% mineraler. Det lyder ikke af meget, men mineralernes betydning for kroppen er alt for undervurderet. De bringer nemlig via vores celler fugt til hudens lag.

En tør hud er mineral fattig. Mineraler er også det eneste kroppen ikke selv kan producerer, det skal tilføres via kosten. Får du alligevel ikke nok mineraler, ja så kan et fodbad bringe dig den del du mangler. Huden optager dem ganske enkelt og hele kroppen får gavn af dem.