cupping-cups-4-str-fra-venstre-large-medium-small-xs
cupping-cups-4-str-fra-venstre-large-medium-small-xs
silikone-cupping-cups-pink
small-cupping-cup-ansigts-cup-
cupping-cups-bodycups-large-medium

Cupping Cups

1 af hver størrelse

299,95 DKK
Varenummer: str.

Kinesisk Cupping Cups

Anvendes : Til Vakuum Terapi med kinesisk Cupping,

Materiale: Cup af Medicinsk Silikone

Hvor i Ansigt og hvor på kroppen:

 • til øjenområdet
 • smalle steder som indersiden af fingrene ved gigtsmerter
 • næseryggen ved Jordbær tud
 • fødder og tæer
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Om vakuum Terapi:

Cupping Terapi - Kinesisk Cupping

 En mange 1000 år gammel teknik fra Traditionel Kinesisk Medicin.

Cupping:

 • Anvendes til at blødgøre stramme muskler og tone skeletmuskler "det er dem der  er på / vedhæftet skellet" samt frigive  senerne når de er blevet for korte.
 • De kan løsne sammenvoksninger i ar og vil  forbedre både følelsen og udseendet.
 • De kan lave løft i bindevæv, som så kan bringe markant forbedring iforn af bedre hydrering og blodtilførslen til kroppens væv.

Man kan flytte dybe betændelsestilstande i huden og på hudens overflade til drænage og frigivelse. Man kan også dræne overskydende væsker og toksiner ved at åbne de lymfatiske veje

Cupping er en gammel teknik, som hører under traditionel kinesisk medicin, men er dog også kendt fra andre kulturer og lige så tit anvendt.


Cupperne der benyttes kan være af  glas, silikone, eller plast kopper. De findes  med og uden vakuumpumpe

da man i glas cupper anvender ild til at skabe undertryk, så kopperne kan suge sig fast på hudens overflade.

Cupperne kan benyttes over hele kroppen også på knoglede steder såsom rygraden, hvor almindelig massage ikke kan anvendes.


Kort sagt Cupping løsner bindevæv og skaber en bedre blodcirkulation, samt frigive dybe liggende toksiner og affaldsstoffer via huden. 


Myoser og spændinger løsnes  med en omgående forbedring. med skønhedsbehandling opnås ligeså samt ses en synlige bedringer omkring ar dannelse /sammenvoksninger og appelsinhud.


Cupping kan som udgangspunkt bruges i stedet for massage til spændinger, smerter, stivhed i kroppen Fordelene er store og du slipper for at skulderne sidder oppe under øret grundet smerte.


Vi har stor erfaring med, at Cupping og er du behandler kan du tilmelde dig et af vores kursus i det.


Personligt jeg vil påstå at en mere effektivt behandling og med samme resultat er svært at finde. Den omgående, langt mere dybde gående effekt, mærker du med det samme, men også på langt sigt. Da smerter forsvinder.


Forskellen fra Cupping til  fysiurgisk massage, og andre kropsbehandlinger. Er at behandlingen er omgående virkende, hvor det ikke kræver samme antal behandlinger. Med de er egentlig slet ikke til sammen ligning. Da cupping særligt anvendes mod hoste, influenza og lungerelaterede sygdomme.

Behandlinger hvor der kombineres vil i teknikker vil altid være det vi anbefaler folk at få. En behandling der er skræddersyet til den enkelte krop


I Traditionel Kinesisk Medicin benyttes Cupping ofte sammen med Akupunktur til  Hudlidelser eksem, uren hud og andre lungeproblemer, som influenza, forkølelser,  dårligt kredsløb, menstruation problemer, appelsinhud mm.


Du kan også få  akupunktur uden nåle.


Fakta Om SpaNews  Behandlinger:

Vi tilpasser  din behandling med Shiatzu. akupressur og andre metoder, vi laver også rene Cupping behandlinger. Ens for dem alle er at de tilpasses den enkelte, udelukkende fordi enhver tilstand i kroppen er unik.

 • Du kan få en behandling eller købe kort til flere behandlinger
 • Du kan selv vælge dine behandlinger, men som ofte er det os der tilrettelægger behandlingen ud fra netop dit behov.

Om mærkerne cupperne efterlader:

Cupping efterlader mærker på din hud, De gør ikke ondt men kan se farlige ud. Mærkerne afhænger af stilstanden i dit væv. Alt efter hvor skidt det står til, kan mærkerne sidde op til 10 dage. Men det er bedre at stagnationen frigives via huden, end at de bliver inde i dig.

Ethvert mærke der efterlades kan oversættes til hvad det er vi har med at gøre i kroppen.

De er ikke pæne mærkerne men husk blot at de er IKKE farlige.

Det de fortæller blot om er tilstanden i dit væv. Som kan være alt lige fra

 • stagnation af forskellige grader, desto mørkere desto værre.
 • medicinrester som narkose
 • pesticider
 • Toksiner i vævet.

Mærkerne kan klø lige når cupperne tages af, men du afsprittes, fordi huden reagerer på toksinerne på huden. De kan ligne store blå sorte mærker men det er ikke som blå mærker.

Du kan få udrensningssymptomer, som lettere hovedpine.  men så er  der virkelig været gået til den i behandlingen, og eller du har meget skidt inden i.


Hos SpaNews vil vi altid udfører vores behandlinger med stor respekt for din tilstand, tage højde for din tilstand og tilpasse behandlingen så du ikke får unødvendig ubehag tværtimod.